Lokalizovan požar posle četiri sata borbe! VIDEO

Izvor: Mondo, 31.Jul.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar posle četiri sata borbe! VIDEO

Veliki požar koji je izbio u Zemunu kod Pupinovog mosta, lokalizovan oko 2 posle ponoći. Ima povređenih vatrogasaca. Evakuisane okolne kuće. Požaru je prethodila eksplozija. Goreli magacin i salon nameštaja, fabrika i jedna kuća

Veliki požar izbio je u Uliici Cara Dušana 268 u Zemunu oko 22 sata. Vatra je zahvatila dva magacina, nameštaja i građevinske plastike, površine više stotina kvadrata.

Vatrogasne ekipe iz celog grada uspele su posle četiri sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da lolalizuju požar i spreče njegovo širenje na objekte u okolini, javljaju mediji.

Očekuje se da će do jutra požar biti potpuno ugašen.

Prava drama odvijala se u Zemunu, stanari okolnih kuća su evakuisani, a požar su gasila 62 vatrogasca-spasioca i 20 vozila. Potom je na lice mesta  upućeno još 13 vatrogasaca i 6 vozila.

Plamen je zahvatio salon nameštaja "Numanović pro domo", fabriku "Gaj inžinjering" i jednu privatnu kuću.

Nekoliko vatrogasaca se nagutalo dima, a jedan je prevezen u Urgentni centar. Ministar Stefanović, koji je na mestu požara, kaže da su  lakše povređena ukupno četiri vatrogasca.

On je stanje na terenu opisao kao veoma teško.

Drugih povređenih za sada nema, a na lice mesta upućene su četiri lekarske ekipe.

Beogradom satima odjekuju sirene, a vatrogasci su pokušavali i da razbijanjem prozora na objektima koji gore ublaže požar.

U tom delu gradu isključena je struja da ne bi došlo do širenja požara na stambeni kompleks.

 Požaru je, javljaju mediji, prethodila snažna eksplozija.

Stanari okolnih zgrada i kuća su evakuisani, a među građanima je vladala panika.

Izvor: Tanjug

Vatra je išla i po 20 metara u visinu, javljaju mediji. Batajnički drum policija je blokirala za saobraćaj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U ZEMUNU KOD PUPINOVOG MOSTA Vatrena stihija guta sve pred sobom

Izvor: Blic, 31.Jul.2018

Veliki požar izbio je oko 22 sata u Ulici cara Dušana, preko puta autoservisa, nedaleko od Pupinovog mosta u Zemunu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Veliki požar u Zemunu, vatra išla i do 20 metara u vis

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2018

Veliki požar izbio je u Zemunu kod Pupinovog mosta u utorak oko 22 časa. Izgorelo je najmanje dva magacina. Požar je, posle nekoliko sati borbe, stavljen pod kontrolu i nema opasnosti od daljeg širenja na okolne kuće. Jedan vatrogasac je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, četvorici...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.