Liste kandidata za upis danas na fakultetima

Izvor: Blic, 03.Jul.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liste kandidata za upis danas na fakultetima

Na državnim univerzitetima u Srbiji juče je završeno polaganje prijemnih ispita za upis budućih brucoša, a većina fakulteta danas će objaviti preliminarne rang-liste kandidata.

Na većini fakulteta Beogradskog univerziteta, među kojima su Fakultet organizacionih nauka, Stomatološki i Medicinski fakultet, upis novih studenata počeće u ponedeljak, 7. jula.

Prvi upisni rok zvanično se završava 15. jula, ali će većina fakulteta sa dodeljivanjem indeksa završiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već 10. jula.

Na Univerzitetu u Beogradu prijavilo se oko 25 odsto kandidata više od predviđene upisne kvote, pa za 15.084 slobodna mesta konkuriše 19.000 budućih brucoša.

Drugi upisni rok za preostala mesta na fakultetima trajaće od 1. do 19. septembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.