Izvor: Blic, 03.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari (ne) znaju šta je

Lekari (ne) znaju šta je

Šezdesetsedmogodišnja Zlatija Stanković Jović iz sela Gornje Brijanje u opštini Bojnik,tvrdi da je trudna a vest je emitovala lokalna televiziji 4S, a potom je preneli i drugi mediji.

Ginekolog Dragan Todorović, rekao je juče za 'Blic'

-Ne želim ništa napamet da tvrdim. Pregledao sam je pre dva i po meseca i tada nisam našao simptome trudnoće, ali ću sutra otići do Zlatice da je detaljno pregledam.

Njegov kolega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ginekolog Dušan Milovanović iz Leskovca, čiji se potpis nalazi ispod ultrazvučnog nalaza Zlatije Jović, kaže da se ne seća ove žene.

- Sigurno bih upamtio trudnicu od 67 godina. To bi bio fenomen. Ne samo da bih je upamtio, nego je ne bih pustio da izađe iz ordinacije. Smestio bi je u bolnicu, da bude pod stalnim lekarskim nalazom - kaže Milovanović.

Bračni par Jović, i pored ovakvih sumnji, ipak tvrdi da je Zlatica trudna, jer osećaju kako se beba u njenom stomaki mrda, kao i da su ultrazvučni nalazi u Leskovačkoj bolnici potvrdili trudnoću.

- Ne znam šta piše u tim papirima, ja sam nepismena žena, ali ja znam da sam trudna. Beba se rita po stomaku i osećam svakodnevnu mučninu. Možete vi da sumnjate koliko god hoćete, ja ću se poroditi sredinom jula, pa ćemo onda da se vidimo – mršti se Zlatija.

Tek nakon insistiranja, pristaje na razgovor o lekarskom pregledima.

- Bila sam na ultrazvuku i doktor se samo smeškao. Rekao je da tu može svašta da bude, a posle je dodao da ne može da vidi pol bebe jer se okrenula na stranu. Ekipa Blica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.