Lažni načelnik VMA nudio posao za siću

Izvor: Mondo, 15.Sep.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni "načelnik VMA" nudio posao za "siću"

Policija u Smederevu uhapsila je J.D. (44) zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, prevario jednu ženu iz Smederevske Palanke, saopšteno je danas iz MUP-a.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

J.D. se sumnjiči da se lažno oglašavao Facebooka predstavljajući se kao doktor i pomoćnik načelnika Vojno medicinske akademije, nudeći posao u toj medicinskoj klinici, kojoj su navodno potrebne maserke.

Uhapšen lažni lekar

Tom prilikom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za uslugu zapošljavanja na navedenoj klinici, oštećenoj tražio da plati takse od 8.500 dinara, njemu na ruke, što je ona pošto je dovedena u zabludu, i uradila, navodi se u saopštenju.

Kada je osumnjičeni tražio još 12.000 dinara, oštećena je shvatila da je žrtva prevare i slučaj prijavila policiji.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo prevara, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.