Krvava svađa kod Aleksinca

Izvor: Mondo, 10.Maj.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava svađa kod Aleksinca

Mladić (26) iz sela Prćilovica kod Aleksinca izboden je u Gornjem Krupcu, a prema prvim informacijama za njegovo ranjavanje osumnjičen je njegov poznanik iz ovog sela.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Do tragedije je, prema pisanju tabloida, došlo u dvorištu njihove prijateljice u Gornjem Krupcu, a prema nezvaničnim informacijama povod sukoba je bila ljubomora jer su obojica bili za nju zainteresovani.

Ranjenog čoveka je do niškog Urgentnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dovezla devojka, koja je rekla "da ništa nije imala ni sa jednim od njih, ako su oni nešto umislili do je njihova stvar". Sada, kaže, brine za obojicu, i za ovog izbodenog i za ovog što je izbo.

M.M. je, navodno, zadobio povrede grudnog koša sa probojem plućne maramice i u toku je njegova dijagnostika.

Policija je potvrdila da je u 14.50 sati dobila prijavu ovog događaja i uviđaj je u toku.

______________________

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.