Krvava proslava rođendana u Kladovu

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava proslava rođendana u Kladovu

Policija u Kladovu uhapsila je danas L.V. (65) koji je, u svom stanu u tom mestu, nakon kraće svađe, kuhinjskim nožem ubo komšiju P. M. (47) u predelu trbuha i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija

"L. V. je u svom stanu ugostio prijatelje, među kojima je bio i P. M", kaže izvor iz istrage za “Novosti”.

Obojica su dosta popili, nakon čega je izbila svađa.

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trenutku, L.V. je sa stola dohvatio kuhinjski nož i zario sečivo svom prijatelju u trbuh.

“P. M. je, obliven krvlju, pao sa stolice, a ostali gosti su se umešali i sprečili L.V. da dokrajči svog prijatelja”, rekao je izvor.

Krvava proslava: Petoro mrtvih u kući kod Sofije

Ranejni P. M. je operisan u Zdravstvenom centru u Kladovu a, osumnjičeni L.V. je uhapšen.

Incident se desio na rođendanskom slavlju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS NA PROSLAVI ROĐENDANA: Nožem u uboden u stomak

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2019

Policija u Kladovu lišila je u nedelju slobode svog sugrađanina L. V. (65) koji je, u svom stanu u tom mestu, nakon kraće svađe, kuhinjskim nožem ubo svog komšiju P. M. (47) Policija u Kladovu lišila je u nedelju slobode svog sugrađanina L. V. (65) koji je, u svom stanu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.