Krasić i Omerović branili kola od „pauka“

Izvor: Glas javnosti, 02.Sep.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić i Omerović branili kola od „pauka“

BEOGRAD - Poslanici Meho Omerović iz SDP i radikal Zoran Krasić juče su hitno morali da uklone svoje automobile parkirane ispred zgrade Skupštine Srbije u ulici Kralja Milana, jer je gradski Sekretarijat za saobraćaj doneo rešenje po kome taj plato više ne može da služi kao parking! Prema rečima očevidaca, JKP „Parking servis“ krenuo je potpuno opremljen za ovu akciju, koja je munjevito završena u roku od samo pola sata.

- Neobično je što je i generalni direktor „Parking >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << servisa“ Boban Kovačević došao da nadgleda celu akciju, u kojoj su, inače, učestvovala tri „pauk“ vozila! Ekspresno su uklonjeni policijski automobili, vozila obezbeđenja, kao i automobili poslanika Omerovića, Krasića i još dvojice parlamentaraca - pričaju očevici, dodajući da plato ispred zgrade koji je služio kao parking više neće moći da se koristi za parkiranje vozila.

Omerović, koji je šest godina bio predsednik Upravnog odbora „Parking servisa“, za naš list potvrđuje da je morao da pomeri automobil.

- Naravno da sam bez ikakvih problema to uradio. Kad je morao da bude uklonjen automobil kojim se vozi Slavica Đukić-Dejanović, zašto ne bih i ja mogao isto da uradim - ističe Omerović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.