Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za stanogradnju na selu

BEOGRAD - Inženjerska komora Srbije raspisala je konkurs za poboljšanje načina i tehnologije izgradnje stambenih objekata u selima pod nazivom "Lepa Srbija", koji će biti otvoren do 13. maja, saopšteno je iz komore. Cilj konkursa je da na osnovu najboljih radova žiri i nagrađeni timovi naprave priručnik za buduće graditelje, objavljeno je na Internet portalu IKS-a. Autori koji budu nagrađeni su u obavezi da izrade projektnu dokumentaciju za nagrađeni rad, kao i uzorni primer i ogledni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << objekat.

Tri projekta će finansirati IKS u vidu nagrade od po 300.000 dinara, a u saradnji sa zainteresovanim lokalnim samoupravama projekti će biti dodeljeni graditeljima pod uslovom da budu izvedeni uz nadzor članova IKS - a.

Komora će uputstvo za izgradnju kuća komora, uz pomoć sponzora, podeliti opštinama u Srbiji, koje će ih davati zainteresovanim graditeljima.

Potrebno je da učesnici konkursa svoja rešenja prilagode regionalnim karakteristikama za: planinska područja, Šumadiju i Pomoravlje, kao i Vojvodinu.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konkurs za gradnju stambenih objekata na selu

Izvor: EMportal, 15.Mar.2010, 15:18

Inženjerska komora Srbije raspisala konkurs za poboljšanje načina i tehnologije gradnje stambenih objekata u selima Lepa Srbija, koji će biti otvoren do 13. maja.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.