Izvor: B92, 16.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za 1.000 gradskih stanova

Beograd -- Na Internetu objavljen spisak dokumenata potrebnih za učešće na konkursu za kupovinu 1.000 neprofitnih stanova.

Komisija gradonačelnika Beograda za stambena pitanja danas je na sajtu beograd.org.yu objavila spisak dokumentacije potrebne za učešće na konkursu za prodaju 1.000 neprofitnih stanova. Konkurs će uskoro biti raspisan, a stanovi će biti prodavani na osnovu Odluke o uslovima za prodaju socijalno neprofitnih stanova.

Zainteresovani za učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na konkursu treba da predaju fotokopirana lična dokumenata svih članova porodice, odnosno lične karte, izvode iz matičnih knjiga rođenih i venčanih, potvrde nadležnog organa o stručnoj spremi, zaposlenju i radnom stažu.

Treba predati i sva dokumenta koja se odnose na vrstu stambenog statusa i potvrde o pripadanju specifičnim kategorijama stanovništva, kao što su osobe sa invaliditetom, samostalni umetnici, zaslužni sportisti i drugi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.