Izvor: B92, 20.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladovo: Saslušan sveštenik

Kladovo -- Nastavnik veronauke Milan Blagojević, osumnjičen da je žaračem povredio nekoliko učenika, saslušan pred istražnim sudijom u Kladovu.

Istražni sudija Tomislav Milojković ispitao je i nekoliko svedoka u tom procesu, a saslušanje svedoka i veštaka biće nastavljeno u petak. Nekoliko dečaka osnovne škole "Vuk Karadžić" u selu Kostolu požalilo se roditeljima da je Blagojević, nezadovoljan zbog loše urađenih zadataka iz veronauke, zagrejao žarač u ložištu peći i potom ih izgoreo po licu.

Timočka eparhija, čije je sedište u Zaječaru, nije se oglasila povodom tog slučaja, ali je saopštila da je Blagojević suspendovan sa nastave.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.