DRVA PRODAJU I NA KILOGRAM

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRVA PRODAJU I NA KILOGRAM

GORNJI MILANOVAC - Drva za ogrev u Gornjem Milanovcu prodaju se po ceni od pet dinara po kilogramu, a najviše kupaca ima tokom vikenda, priča prodavac Ivan Ognjanović (31) iz Gornje Crnuće na padinama Rudnika.

On je rekao da drva prodaje već desetak godina, ali da prvi put ove jeseni kupci, zbog nestašice para, kupuju na kilogram. Kako je izračunao, u jednom kubnom metru ima od 600 do 800 kilograma drva, zavisno od vlažnosti trupaca na osnovu čega je i formirao cenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"S motornom testerom na kamionu sečem po želji kupaca i teško mi je kada dolaze tako da kupuju, jer to su ljudi koji se u svojim kućama više smrzavaju nego što se greju, obično stariji, jer mlađi se snađu na drugi način", kazao je Ognjanović.

Života Stevović (70) iz Gornjih Branetića, koji dolazi na pijacu u Gornji Milanovac, rekao je agenciji Beta da ne pamti, niti da su mu njegovi pričali da su se drva ikada prodavala na kilogram i za to krivi besparicu, nezaposlenost i krizu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezapamćeno: Drva prodaju i na kilogram

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2011

GORNJI MILANOVAC -..Drva za ogrev u Gornjem Milanovcu prodaju se po ceni od pet dinara po kilogramu, a najviše kupaca ima tokom vikenda, priča prodavac Ivan Ognjanović (31) iz Gornje Crnuće na padinama Rudnika...On je rekao agenciji Beta da drva prodaje već desetak godina, ali da prvi put ove jeseni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Drva prodaju i na kilogram

Izvor: Glas javnosti, 29.Nov.2011, 07:01

GORNJI MILANOVAC - Drva za ogrev u Gornjem Milanovcu prodaju se po ceni od pet dinara po kilogramu, a najviše kupaca ima tokom vikenda, priča prodavac Ivan Ognjanović (31) iz Gornje Crnuće na padinama Rudnika...On je rekao da drva prodaje već desetak godina, ali da prvi put ove jeseni kupci, zbog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.