Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023, 09:48

NASTAVLJAJU SE MIRNI PROTESTI U LEPOSAVIĆU: Za danas planirana akcija dobrovoljnog davanja krvi! VIDEO

Meštani Leposavića nastavljaju sa protestom ispred opštinske zgrade nezadovoljni okupacijom tog objekta od strane tzv. specijalnih jedinica kosovske policije i odlukom vlasti u Prištini da Kurtijev gradonačelnik Ljuljzim Hetemi odatle obavlja svoju dužnost. U Leposaviću je jutros isti prizor kao i prethodnih dana, osim što su se vozila američkih vojnika prestrojila u kolonu bliže zgradi […] The post NASTAVLJAJU SE MIRNI PROTESTI U LEPOSAVIĆU: Za danas planirana akcija dobrovoljnog davanja krvi! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

KRAJ KRIZE? KFOR uklanja bodljikavu žicu, vozila ROSU se povukla iza zgrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023

Dva oklopna vozila specijalnih jedinica Kosovske policije juče su se povukla iza zgrade...Pripadnici američkog Kfora počeli su u Leposaviću da skidaju jedan sloj bodljikave žice ispred opštinske zgrade. ..Građani koji protestuju već 11. dan ispred opštine posmatraju šta se događa i čekaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.