Izvor: B92, 11.Maj.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keruša Mila sve bolje

Beograd -- Popravlja se zdravstveno stanje keruše Mile, kojoj su nepoznati počinioci prošlog meseca odsekli šape, saopštili su veterinari.

Rezultati najnovijih analiza i EKG-a pokazuju da se ukupno i zdravstveno stanje keruše Mile stalno popravlja i da medicinski tretmani i nega koja joj se pruža za sada daju veoma dobre rezultate, saopštila je veterinarska ustanova "Veterina Beograd".

Mili su, kako se navodi, sve vitalne funkcije u normali, a smanjuju se i plućni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problemi koji su sada uglavnom vezani samo za činjenicu da pas i dalje uglavnom leži.

Zahvaljujući stalnom previjanju i bandažiranju nogu Mila sada sve samostalnije hoda, što utiče i na dalje popravljanje njenog zdravstvenog stanja i raspoloženja, dodaje se u saopštenju "Veterine Beograd”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.