Kafana zaštićenog svedoka izgorela do temelja

Izvor: Mondo, 25.Sep.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafana zaštićenog svedoka izgorela "do temelja"

U "Jezerskoj čardi"na Zobnatičkom jezeru u Bačkoj Topoli sinoć je izbio požar koji je u potpunosti progutao kafanu Mileta Jerkovića, zaštićenog svedoka u sudskom postupku protiv Darka Šarića.

Foto: AP Photo/Richard Vogel

Požar je izbio oko pola osam uveče, a prvi ga je primetio čuvar objekta. "Čarda", poznati i reprezentativni lokal na topolskom kupalištu, u trenutku izbijanja požara nije radila, jer je završena letnja sezona, te na sreću nema povređenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pišu beogradske "Večernje novosti".

"Primetio sam plamen i najpre mislio da je neko od kampera koji tu često prave roštilj ostavio neugašenu vatru. Međutim kada sam se približio imao sam šta da vidim. Plamen je progutao ceo restoran i krenuo dalje. Pozvao sam policiju, a oni vatrogasce. Potom sam zvao Mileta i on mi je rekao da se sklonim, da ne prilazim slučajno da ne bi eksplodirala neka plinska boca. Ne znam šta se desilo, ali unutrašnje instalacije sigurno nisu u pitanju, jer objekat nije radio", rekao je dnevniku čuvar Dule Cvetićanin.

Požar su gasili vatrogasci iz Bačke Topole i Subotice sa šest vozila i brzom intervencijom sprečili da se ne proširi na obližnju šumu.

Kolika je šteta niko juče nije mogao da proceni, a Nenad Vekić, zet Mileta Jerkovića koji je vodio objekat, kaže da je sve izgorelo.

Protiv Darka Šarića se u beogradskom Specijalnom sudu vodi novi postupak za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu, jer je prvobitnu presudu ukinuo viši sud i vratio postupak na početak.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Planula kafana zaštićenog svedoka

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2016

Požar na splavu Mileta Jerkovića na Zobnatičkom jezeru u Bačkoj Topoli U "JEZERSKOJ čardi"na Zobnatičkom jezeru u Bačkoj Topoli sinoć je izbio požar koji je u potpunosti progutao ovaj ugostiteljski objekat u vlasništvu zaštićenog svedoka Mileta Jerkovića.Požar je izbio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.