KRVAVA IGRAONICA: Dvojica ranjena u pucnjavi

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA IGRAONICA: Dvojica ranjena u pucnjavi

Večeras u 21.15 u kompjuterskoj igraonici u Bulevaru kneza Miloša u novosadskom Novom naselju dogodila se pucnjava u kojoj su ranjena dva mladića.

Foto: MONDO

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, mladići stari 19 i 20 godina ranjeni su u noge.

"Mladići su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku. Povrede koje su zadobili vatrenim oružjem u predelu nogu nisu opasne po život, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali su za svaki slučaj hospitalizovani i pod stalnim su lekarskim nadzorom", rekla je Bursać za "Blic".

Čačanin izrešetan ispred kuće

Još se ne zna uzrok pucnjave u igraonici, a prema nezvaničnim informacijama, posvađale su se dve grupe mladića.

Uviđaj je i dalje u toku, a na ulicama Novog Sada vidljive su naoružane patrole koje tragaju za vinovnicima ovog incidenta.

Novi Beograd: Jedan upucan, drugi izboden

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.