KRAJ DRAME KOD NIŠA: Napadač u besvesnom stanju!

Izvor: Mondo, 05.Nov.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME KOD NIŠA: Napadač u besvesnom stanju!

U Niškoj Banji ubijen je vlasnik jedne vile u tom mestu. Osumnjičeni recepcioner se posle ubistva zabarikadirao u vilu nakon čega je Žandarmerija ušla u objekat i našla ga bez svesti. Bačene dve šok bombe. Motiv - ljubomora?

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija

Policiji u Nišu jutros je prijavljeno da se u 7.30 u vili "DND" u Niškoj Banji, dogodilo ubistvo. Ubijen je vlasnik vile D.D. (51), a osumnjičeni je jedan od zaposlenih u vili. Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policije odmah su opkolili objekat u kome nije bilo gostiju već samo osumnjičeni. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo je recepcioner koji radi u vili, a motiv ubistva mogao bi da bude ljubomora. Osumnjičeni je nakon upada policije nađen u besvesnom stanju i prebačen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

----------------------------------------------

11.59 - D.J. koji je osumnjičen za ubistvo u sobi vile nađen s ranom na glavi, javili su beogradski mediji.

11.50 - Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

11.45 - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, upali su, u sobu, u vili "DND" u kojoj se nalazio D.J. (1974) koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tomprilikom zatekli su ga u besvesnom stanju, jer je pokušao da izvrši samoubistvo, saopštio je MUP.

11.25 - Na lice mesta došla je sestra recepcionera, ali i njegova devojka.

11.20 - U vilu su ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije bacivši dve šok-bombe kako bi onesposobili recepcionara osumnjičenog za ubistvo. Odmah po upadu iz vile su odjeknuli povici "Hitna, hitna", ka ambulantnim kolima koja su bila na prilazu vili, javlja "Kurir".

11.15 - Čule su se eksplozije, a hitna pomoć je utrčala u zgradu, javlja RTS.

11.00 - Policija je opkolila vilu i pregovara sa osumnjičenim.

10.40 - Na lice mesta stigli su i pripadnici Žandarmerije.

10.30 - Glavna ulica u Niškoj Banji je blokirana jer policija pregovara sa ubicom.

10.10 - MUP saopštio da je ubijen vlasnik vile u Niškoj Banji, kao i da je ubica unutra.

----------------------------------------------

Vila u kojoj se dogodio zločin iznajmljuje se za boravak gostiju.

Osumnjičeni za ubistvo je recepcioner koji radi u vili, a motiv ubistva je navodno ljubomora.

Kako piše "Alo", ubijeni D. D. bio je zainteresovan za devojku recepcionera, što ovaj nije mogao da podnese. Vlasnik vile ubijen je iz pištolja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.