Izvor: TangoSix.rs, 27.Feb.2024, 16:10

KLM ne smanjuje broj letova za Beograd

Holandska nacionalna avio-kompanija KLM saopštila je danas da neće smanjivati broj nedeljnih letova iz Amsterdama ka Beogradu. Tokom letnjeg reda letenja, koji počinje 31. marta  i traje do 26. oktobra, KLM će imati dva dnevna leta na relaciji Beograd – Amsterdam.
– Vlada Holandije je nedavno odlučila da suspenduje odredbu o uvođenju restrikcija na aerodromu Amsterdam Šiphol, što je uticalo da broj letova ka mnogim destinacijama, uključujući i Beograd, ostane nesmanjen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> Do 26. oktobra KLM će leteti do 155 destinacija, pokrivajući 92 evropska i 63 interkontinentalnih odredišta, uz povećanje putničkog kapaciteta za sedam odsto.
Pažljivo prateći bezbedonosnu situaciju u Izraelu, ova avio-kompanija će od 1. aprila ponovo početi svakodnevno da leti za Tel Aviv uz zaustavljanje u Larnaki, na Kipru.
Broj letova za severnoameričke destinacije trenutno je veći od onog koji je KLM imao rekordno uspešne 2019. godine. Što se tiče ostalih interkontinentalnih odredišta, holandska avio-kompanija povećava frekvenciju letova za Džakartu, Denpasar, Tajpej, Hong Kong, Montreal, Toronto i Los Anđeles. Frekvencija letova u toku letnjeg reda letenja biće povećana i za brojne evropske destinacije: Bilund (Danska), Stavanger (Norveška), Edinburg, Njukasl, Glazgov, Sautempton u Velikoj Britaniji, Krakov, Gdanjsk i Vroclav u Poljskoj, kao i za Prag u Češkoj i Bolonju, Firencu i Đenovu u Italiji. – navodi se u saopštenju KLM-a.
The post KLM ne smanjuje broj letova za Beograd appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.