Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2023, 06:31

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Juventus-Leće

Juve želi povratak na pobednički kolosek

Foto: AP/Tanjug


Fudbaleri Juventusa i Lećea sastaće se u okviru 6. kola italijanske Serije A. Leće je za sada apsolutni hit šampionata jer posle petog kola ne znaju za poraz, a fantastične partije pruža i bivši fudbaler Zvezde, Nikola Krstović. Sa druge stane, Juventus je u prošlom kolu neočekivano poražen od Sasuola sa 4:2.
Čuveno gostovanje na „Mapei“ stadionu u Ređo Emiliji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nikada nije mesto na kom unapred možete upisati bodove, što je Sasuolo i demonstrirao trijumfom 4:2. Tri puta je domaćin tokom duela dolazio do vođstva, u dva navrata se Juve vraćao, ali je na kraju ipak bio poražen.
Sada u Torino dolazi Leće – ekipa koja je najprijatnije iznenađenje Serije A. Posle 5. kola zauzimaju četvrto mesto i bez poraza su. Odlične partije za pomenuti tim pruža i nekadašnji Zvezde i Dunajske Srede, Nikola Krstović. Talentovani centarfor je do sada postigao tri gola.
U svakom slučaju, tim Dušana Vlahovića i Filipa Kostića je favorit u ovom susretu.
Pomenuti meč možete pratiti od 20.45 časova na kanalu TV Arena Premium 3.
(Telegraf.rs)


Video: Stanojević o Dušanu Vlahoviću i Juventusu: Da ga ne svojatamo mi nešto, on se sam izborio za sve

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Alegri dugo držao Srbe na klupi – Juventus se mučio, ali slavio VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2023

Fudbaleri Juventusa savladali su Leče rezultatom 1:0 (0:0) u prvoj utakmici 6. kola italijanske Serije A..."Stara dama" se dosta dugo mučila, ali je uspela da slavi važan trijumf pred svojim navijačima, golom Poljaka Arkadijuša Milika...Juventusov rezervni napadač je na ovom meču dobio ulogu startera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.