Izvor: Blic, 05.Nov.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro hladno i maglovito, tokom dana TOPLIJE

U Srbiji će danas jutro biti hladno, tokom dana nas očekuje toplije vreme sa naoblačenjem, uveče sa slabom kišom.

Jutro će biti ponegde sa slabim mrazom, maglom ili niskom oblačnošću, a tokom dana biće toplije uz postepeno naoblačenje. Po podne mestimično oblačno sa slabom kišom u zapadnim, a uveče i u toku noći i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološi zavod.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do plus šest stepeni, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni, u Timočkoj Krajini oko deset stepeni.

U Beogradu će danas jutro biti hladno, na širem području grada sa maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana biće toplije uz postepeno naoblačenje, uveče i u toku noći sa slabom kišom.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od jedan do pet stepeni, najviša dnevna oko 18 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u nedelju i ponedeljak biće toplo i vetrovito, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i u planinskim predelima sa olujnim udarima.

U ponedeljak po podne vetar će biti u slabljenju. U utorak oblačno sa kišom i osetno svežije, a lokalno se očekuje i velika količina padavina.

Do kraja perioda hladno, povremeno sa kišom, a u brdsko planinskim predelima i susnežicom i snegom. Više padavina biće na jugu i istoku Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.