Jusufspahić:Srpski narod nije genocidan, Mladić jeste

Izvor: RTS, 18.Jul.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jusufspahić:Srpski narod nije genocidan, Mladić jeste

Zamenik reis-ul-uleme Islamske zajednice Srbije i srbijanski muftija Muhamed Jusufspahić kaže da srpski narod nije genocidan, ali da je Ratko Mladić bio.
"Bože sačuvaj, srpski narod nije genocidan. Srpski narod nije istrebitelj, ali je Ratko (Mladić) bio. Mi se nismo kolektivno rađali, nećemo tako umirati, niti ćemo kolektivno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred Bogom odgovarati"”, rekao je Muhamed Jusufspahić za agenciju Sputnjik, prenosi Tanjug.
Prema njegovim rečima, suština kolektivna ili sabornost je da se pomogne svakom pojedincu da ne zaboravi Boga.
"Ima društava koja pomažu pojedincima da Boga zaboravi, mi smo u takvom društvu", rekao je Jusufspahić i dodao da "ko ubije jednog, kao da je ubio čovečanstvo".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srpski narod nije genocidan, Mladić jeste"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2015

Zamenik reis ul uleme Islamske zajednice Srbije i srbijanski muftija Muhamed Jusufspahić izjavio je da srpski narod nije genocidan, ali da je Ratko Mladić bio...""Bože sačuvaj, srpski narod nije genocidan. Srpski narod nije istrebitelj, ali je Ratko (Mladić) bio. Mi se nismo kolektivno rađali,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Muftija: Srpski narod nije genocidan

Izvor: Mondo, 18.Jul.2015

Zamenik reis ul uleme Islamske zajednice Srbije i srbijanski muftija Muhamed Jusufspahić kaže da srpski narod nije genocidan, ali da je Ratko Mladić bio...Foto: Beta/Milan Obradović Muhamed Jusufspahić.."Bože sačuvaj, srpski narod nije genocidan. Srpski narod nije istrebitelj, ali je Ratko (Mladić)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.