Još jedna isporuka pancira“ u Srbiju

Izvor: RTS, 29.Feb.2020, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna isporuka "pancira“ u Srbiju

Treći deo isporuke sistema za protivvazduhoplovnu odbranu "pancir S1E", koje Srbija nabavlja od Rusije, stigao je nešto posle 13 sati na aerodrom u Batajnici, prenosi "Sputnjik".
Sistem je isporučen avionom An-124 ("Ruslan") koji je jutros poleteo sa moskovskog aerodroma "Vnukovo".

Izvori Sputnjika navode da su do sad isporučena tri sistema "pancir" (vozila sa borbenim modulom 72V6) i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prateća vozila za njihovo opsluživanje, koja ulaze u sastav baterije.
Sporazum za nabavku jedne baterije "pancira", koju čini šest sistema, zaključen je prošle godine.
Prvi deo sistema stigao je u Srbiju pre sedam dana na aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN "PANCIR S1E" STIGAO U SRBIJU! Treći deo isporuke dopremljen u Batajnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Treći deo isporuke sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir S1E", koje Srbija nabavlja od Rusije, stigao je nešto posle 13 sati na aerodrom u Batajnici...Sistem je isporučen avionom An-124 "Ruslan" koji je jutros poleteo sa moskovskog aerodroma "Vnukovo"...Izvori Sputnjika navode da su do sad isporučena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.