Još jedna donacija u bici za bebe

Izvor: B92, 20.Sep.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna donacija u bici za bebe

Beograd -- Akciji Fonda B92 "Bitka za bebe" danas se priključila još jedna kompanije - Milšped, koji se svojom donacijom uključuje u nabavku sto novih inkubatora.

Kompanija Milšped saopštava da se akciji Fonda B92 priključila baš danas na svoj 18. rođendan. "Veliko nam je zadovoljstvo da ovaj dan obeležimo uključivanjem u akciju B92, sa željom da podržimo najmlađe borce", izjavio je ovom prilikom Nebojša Iković, vlasnik kompanije Milšped.

Inkubatori su, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svega, neophodni Institutu za neonatologiju u Beogradu, gde se zbrinjava najviše prevremeno rođenih beba, kojima je ugrožen život.

Institut ima 93 inkubatora, od kojih četiri nisu u funkciji, a 35 inkubatora je starije od 30 godina.

Imajući u vidu da većina zdravstvenih institucija u Srbiji raspolaže inkubatorima starijim od dve decenije, Fond B92 je pokrenuo veliku humanitarnu akciju "Bitka za bebe”, čiji je cilj nabavka stotinu inkubatora za zdravstvene ustanove.

B92 poziva i druge društveno odgovorne kompanije da se uključe u rešavanje ovog alarmantnog problema.

Akciji fonda B92 "Bitka za bebe” možete da se pridružite i vi, a sve informacije naći ćete na sajtu www.bitkazabebe.rs kao i na našoj Fejsbuk stranici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.