Izvor: RTS, 28.Nov.2022, 00:42

Još jedna dojava o panteru, lovočuvari pretražili teren u Vrbasu

Lovočuvari su i danas poslepodne poslati da istraže teren povodom dojave da je panter, na čije prisustvo su nadležni upozorili pre 17 dana, ovog puta uočen kod šetališta Šlajz u Vrbasu.
U toku poslepodneva pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak i dojavu da je panter uočen kod šetališta Šlajz u Vrbasu, javlja dopisnik RTS-a.

Poslati su lovočuvari da istraže teren, radi eventualnih tragova.
Do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije ništa uočeno, a sve nadležne službe su do daljeg u pripravnosti.
Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije raskomadanog vlasničkog psa.
Međutim, u pokrajinskoj inspekciji kažu da njima nije prijavljeno da je pronađen leš psa.
Pokrajinski inspektor apeluje da se ne diže panika.
Trenutno nema nijedne službe koja pretražuje teren.
I juče je inspekcija za zaštitu životne sredine dobila snimak, koji je poslao meštanin sela Feketić, ali nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na prisustvo crnog leoparda, odnosno pantera.
Javno preduzeće "Vojvodinašume" objavilo je 10. novembra upozorenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Nova dojava o crnom panteru, lovočuvari pretražili teren u Vrbasu

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2022

Lovočuvari su i juče popodne poslati da istraže teren povodom dojave da je panter, na čije prisustvo su nadležni upozorili pre 17 dana, ovog puta uočen kod šetališta Šlajz u Vrbasu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.