Jednokratna pomoć penzionerima u avgustu

Izvor: S media, 07.Jul.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednokratna pomoć penzionerima u avgustu

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je danas da će do kraja jula biti utvrdjeni kriterijumi o podeli jednokaratne pomoći penzionerima i da će isplata biti u avgustu.

"Za sada se prave računice o nekoliko modela po kojima bi se penzionerima isplatila jednokratna pomoć iz budžeta, koja je dogovorena sa Medjunarodnim monetarnim fondom", rekao je Krkobabić novinarima posle sednice Vlade na kojoj su predstavljeni rezultati dvogodišnjeg rada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
On je objasnio da je jedan od mogućih kriterijuma da pomoć dobiju svi penizoneri čija su primanja manja od prosečnih penzija, koje su oko 19.500 dinara.

"Moguće je da se primeni i model po kojem Grad Beograd pomaže najugroženije penzionere, a to je da imaju penziju manju od 15.000 dinara", rekao je Krkobabić.

Iznos jednpkratne pomoći penizonerim zavisiće i do toga, kako je dodao, da li će do početke isplate biti izmirena četvrta rata dugovanja prema poljoprivrenim penzionerima, koji, u tom slučaju, ne bi dobili jednokratnu pomoć.

Jednokratne isplate iz budžeta dobiće i zaposleni u javnim službama, a u Vladi se još razmatra koliki će biti limit mesečnih primanja za dobijanje te pomoći.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jednokratna pomoć penzionerima u avgustu

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jul.2010

BEOGRAD, 7. jula 2010. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je u sredu da će do kraja jula biti utvrđeni kriterijumi o podeli jednokratne pomoći penzionerima i da će isplata biti u avgustu. "Za sada se prave računice o nekoliko modela po kojima bi se penzionerima isplatila...

Nastavak na NaDlanu.com...

Krkobabić: Pomoć penzionerima u avgustu

Izvor: Mondo, 07.Jul.2010

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je danas da će do kraja jula biti utvrđeni kriterijumi o podeli jednokaratne pomoći penzionerima i da će isplata biti u avgustu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.