Izvor: RTS, 29.Sep.2022, 20:34

Jaka kiša poplavila ulice u Zrenjaninu

Nakon kratkotrajnog nevremena sa kišom i povremenim gradom, nekoliko prometnih raskrnica u Zrenjaninu je poplavljeno. Velike količine vode nisu mogle da se sliju u kanalizaciju zbog začepljenih slivnika, na kojima se zadržalo opalo lišće.
Saobraćaj se na raskrsnici u ulici Cara Dušana, u centru grada obavljao usporeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a zbog grada koji je padao pojedini vozači su zaustavljali svoja vozila i čekali da nevreme prođe.

Prema podacima Hidrometeorološke stanice, nevreme je u Zrenjaninu trajalo petnaestak minuta.
Meteo stanice prognozno-izveštajne službe registrovale su oko deset litara kiše po kvadratnom metru u okolini Zrenjanina. Slično je bilo i u opštini Žitište.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jaka kiša poplavila ulice u Zrenjaninu, saobraćaj se odvijao usporeno

Izvor: Danas, 29.Sep.2022

Nakon kratkotrajnog nevremena sa kišom i povremenim gradom, nekoliko prometnih raskrnica u Zrenjaninu je poplavljeno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.