Izmenjene trase zbog protesta

Izvor: B92, 29.Maj.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjene trase zbog protesta

Beograd -- Javni prevoz u Beogradu ne saobraća na delu ispred Doma Narodne skupštine i Trga Nikole Pašića, gde Srpska radikalna stranka organizuje protest.

Izmenjene su trase autobuskog saobraćaja na linijama 24, 26, 27, 37, 58 i 44, dok na ostalim saobraćaj u gradu funkcioniše uobičajeno.

Kako je rečeno, nakon završetaka skupa, očekuje se potpuna normalizacija saobraćaja.

Kada je reč hitnoj pomoći, na terenu će biti angažovane tri ekipe, a ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ukaže potreba biće upućeno još lekarskih timova, izjavila je Tanjugu portparol Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Nada Macura.

Ona je rekla da su predstavnici SRS tražili da tokom održavanja skupa dežuraju tri ekipe, koje će kako je kazala biti raspoređene na periferijama skupa. Prema njenim rečima, ekipe su već upućene pored skupštine, a u slučaju da se ukaže potreba biće i dodatno angažovane.

SRS je za 19 sati zakazala miting u znak protesta zbog hapšenja Ratka Mladića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.