Izmena saobraćaja na pruzi od Beograda do Ralje i Prijepolja

Izvor: Blic, 04.Jun.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja na pruzi od Beograda do Ralje i Prijepolja

Železnice Srbije će od danas do 8. juna privremeno promeniti organizaciju putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Ralja, kao i 6. juna na pruzi Beograd-Resnik-Prijepolje teretna, saopštilo je to preduzeće.

Voz iz Beograda u 19.25 sati za Ralju od danas do 6. juna saobraćaće do Ripnja, a izostaće na relaciji Ripanj - Ralja.

U povratku iz Ralje u 21.15 sati za Beograd, voz će umesto iz Ralje polaziti iz Ripnja u 21.33 sati, a izostajaće na deonici od Ralje do Ripnja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U ponedeljak, 8. juna, putnički vozovi iz Beograda u 7.20 sati i 15.30 sati saobraćaće do Ripnja, a izostajaće na relaciji Ripanj - Ralja.

Vozovi koji polaze iz Ralje u 9.15 sati i 17.07 sati za Beograd, polaziće iz Ripnja u 9.33 sati i u 17.28 sati, a izostajaće na relaciji Ralja - Ripanj.

Na pruzi Beograd - Resnik - Prijepolje teretna u subotu, 6. juna, biće takodje privremeno promenjena organizacija putničkog saobraćaja.

Voz, koji polazi iz Beograda u 2.45 sati za Prijepolje teretnu, umesto iz beogradske stanice, polaziće iz stanice Resnik u 3.19 sati, a izostajaće na relaciji Begrad - Resnik.

Putnički voz iz Beograda u 3.40 sati za Niš saobraćaće redovno, ali će čekati uključenje napona u stanici Rakovica oko 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.