Izvor: Beta OMS, 19.Avg.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrana najpovoljnija ponuda

Završen tender za ispumpavanje vode sa kopa „Tamnava-Zapadno polje“ Vodu i mulj sa kopa „Tamnava-Zapadno polje“ ispumpavaće firma „Energotehnika Južna Bačka“ iz Novog Sada zajedno sa rumunskom firmom „SC NESS Proiect Europa SRL” – rezultat je tendera koji su sproveli JP „Elektroprivreda Srbije“ i Rudarski basen „Kolubara“.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tamnavu" će ispumpavati novosadska i rumunska firma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2014

Vodu i mulj sa kopa "Tamnava-Zapadno polje" ispumpavaće firma "Energotehnika Južna Bačka" iz Novog Sada zajedno sa rumunskom firmom "SC NESS Proiect Europa SRL", rezultat je tendera koji su sproveli Elektroprivreda Srbije i Rudarski basen "Kolubara"...Na tender se prijavilo sedam ponuđača, a izabrana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.