Intenzivirani radovi na saobraćajnicama

Izvor: Danas, 07.Maj.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivirani radovi na saobraćajnicama

Radovi na redovnom održavanju saobraćajnica u gradu intenzivirani su saopštilo je Javno preduzeće "Zavod za izgradnju grada". U skladu sa ovogodišnjim Programom održavanja objekata putne privrede i dinamičkog plana sačinjenog na osnovu analize postojećeg stanja i zahteva mesnih zajednica Zavod je u saradnji sa JKP Put započeo asfaltiranje kolovoza u prigradskim naseljima. Početkom ove nedelje asfaltirana je Ulica Vojvođanskih brigada u Futogu. Radovi na asfaltiranju kolovoza u dužini >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << od 490 metara su završeni, a u toku je postavljanje ivičnjaka.

U narednih nekoliko dana započeće se sa radovima u Panonskoj ulici takođe u Futogu. U ovoj ulici, u delu koji izlazi na Dunavsku ulicu, je osim asfaltiranja planirano da se izvrši kopanje otvorenih kanala sa betonskim oblogama kako bi se rešilo pitanje odvodnjavanja.

U Kovilju su juče počeli pripremni radovi za asfaltiranje ulica Paje Gaćaša i Vojvođanskih brigada. Takođe, u toku su radovi u Slavujevoj ulici u Sremskoj Kamenici, a planirano je da se tokom juna meseca izvrši asfaltiranje u Ulici Aleksandra Popovića u Veterniku, Nikole Tesle u Bukovcu, Dragutina Šenka (od Dinka Šimunovića do Jovana Monasterlije) u Petrovaradinu i saobraćajnica od glavnog puta do kapele u Kisaču.

- Iako su sredstva opredeljena za ovu namenu ovogodišnjim Programom održavanja objekata putne privrede manja u odnosu na prethodnu godinu, trudimo se da presvlačenje kolovoza asfaltom, prioritetno izvršimo u onim delovima grada gde su kolovozi u najgorem stanju. U skladu sa tim opredeljenjem nastojimo da rešimo probleme i u prigradskim naseljima, i to u meri u kojoj nam dozvoljavaju finansijska sredstva, kako bismo svim našim sugrađanima omogućili lakše i bezbednije odvijanje saobraćaja - navode iz ZIG-a.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.