ISTRAGA ubistva: Policija došla do novih snimaka?!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA ubistva: Policija došla do novih snimaka?!

Policija je u sklopu istrage ubistva brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka.

Foto: youtube/printscreen

Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila u punom gasu, na dan Jeleninog ubistva. Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali, javljaju beogradski mediji.

Ispitaće se i ko je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rešavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje "Kurir".

Inače, policija ispituje još jedan snimak koji su snimile sigurnosne kamere postavljene u kući Hasiba Jahovića, strica pevačice Emine Jahović, prenela je ranije danas štampa.

Devetnaest dana je prošlo od najmisterioznijeg ubistva u Srbiji. Policija je i dalje bez osumnjičenog, a ispitan je gotovo svaki stanovnik Borče, za kojeg se sumnjalo da je nešto znao ili video. Istraga je išla u svim pravcima - da ju je na nasipu ubio čovek sa čekićem ili drvenom palicom, ali i da je usmrćena u kući u kojoj je živela. Policija je češljala i njen profil na društvenim mrežama. Tragala za Facebook manijakom, ali mu u trag nije ušla. Jedino šta je nesumnjivo, jeste da je u pitanju ubistvo iz strasti i da je Jelena dobro poznavala svog ubicu, jer je istraga pokazala da se nije branila, piše "Alo". Na salušanju u policiji je bilo petoro Marjanovića.

Poslednji razgovor telefonom bio je upućen njenoj majci. Najnoviji rezultati obdukcije tela pevačice, koje je pronađeno 3. aprila na nasipu u Crvenki, pokazali su da je ubijena samo sedam minuta nakon što se telefonom čula sa majkom.

Beogradska štampa prenela je juče i saznanja da je ubica imao najmanje jednog pomagača i da su se oni temeljno pripremali za likvidaciju, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi.

Ubistvo pevačice iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, preneli su izvori bliski istrazi.

Povezane vesti

Meštani Borče pre dva dana su našli i novi trag koji bi mogao da odvede do ubice - policiji je prijavljen pronalazak sportske torbice nepoznate osobe na kanalu u Borči gde je ubijena pevačica "Granda".

Inače, na pramenu kose brutalno ubijene pevačice koji je pronađen na grani kod nasipa, nema tragova drugih osoba - ni poznatih, ni nepoznatih, rezultati su veštačenja i sprovedene DNK analize.

Od novijih saznanja vezanih za ovo misteriozno ubistvo je i ono objavljeno pre dva dana je da je Jelena pre smrti davljena u vodi.

Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

Beogradski tabloidi su spekulisali i o neverovatnom obrtu u istrazi ubistva - da je pevačicu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.