ISTRAGA: U toku provera 1.000 telefonskih brojeva

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA: U toku provera 1.000 telefonskih brojeva

Policija, po nalogu Tužilaštva, na osnovu podataka s baznih stanica iz sistema mobilne telefonije, proverava vlasnike svih brojeva telefona koji su 2. aprila u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović bili kod nasipa u naselju Crvenka.

Foto: Printscreen/YouTube

Na taj način, sistemom eliminacije i proverom policija očekuje da pronađe potencijalno sumnjivu osobu koja može da ima saznanja o ubistvu Jelene Marjanović, prenose beogradski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U prvoj trijaži otkriveno je oko 1.000 telefonskih brojeva mobilne telefonije, čiji su vlasnici 2. aprila posle podne bili u Crvenki.

Međutim, kako navodi list “Kurir”, operativci beogradske policije još uvek ne mogu sa sigurnošću da potvrde gde je tačno Jelena ubijena, ali sve manje veruju u to da se zločin dogodio na nasipu na kome je trčala.

Jelena je nestala u subotu 2. aprila oko 15 časova, ubijena je između 16.30 i 17, a telo je nađeno sutradan oko 12 časova u kanalu kod nasipa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.