Hrvati prodaju ostrvo na Plitvičkim jezerima

Izvor: TvojPortal.com, 18.Avg.2012, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati prodaju ostrvo na Plitvičkim jezerima

Sajt koji se specijalizovao za onlajn prodaju ostrva širom planete www.privateislandsonline.com objavio je prodaju jedinog ostrva na Plitvičkim jezerima. Ostvo se nalazi na jezeru Kozjak, jednom od 16 Plitvičkih jezera. Ostrvo ima površinu od 1,36 hektara. Pored ostrva ponuda obuhvata i parcelu od 1,6 hektala na obali jezera.


Ostrvo i parcela se nude po ceni od 350 000 evra, sa mogućnošću zamene parcele na obali jezera nekom drugom lokacijom ukoliko potencijalni kupac to želi. Na sajtu stoji da su Plitvička jezera jedan od najpoznatijih nacionalnih parkova na svetu i da po hrvatskim zakonima tu nije dozvoljena izgradnja.
Jedino što na sajtu ne stoji jeste da je to teritorija na kojoj su hrvati napravili veliko etničko čišćenje proteravši Srbe koji su živeli na tom području, otevši im privatnu imovinu, koju, moguće je, sada nemilosrdno rasprodaju.
Života Starčević

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.