Hladni radijatori u Zrenjaninu

Izvor: RTS, 18.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladni radijatori u Zrenjaninu

Zbog kvara na magistralnom toplovodu 7.600 stanova u Zrenjaninu nema grejanje. Bez grejanja je i bolnica za plućne bolesti. Dežurne ekipe još otklanjaju kvar i očekuju da će toplovod biti popravljen tokom noći.

Zbog havarije na glavnom topolovodu kod naselja "Četvrti juli", u Zrenjaninu je noćas prekinuto parno grejanje u svim delovima grada, potvrdio je dežurni dispečer u Društvenom preduzeću "Grejanje".

Radijatori su ostali hladni u 7.600 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stanova pri spoljnoj temperaturi od minus četiri stepena. Bez grejanja je i bolnica za plućne bolesti u Zrenjaninu.

Dežurne ekipe još otklanjaju kvar i očekuju da će toplovod biti popravljen tokom noći. 

Prethodnih dana problema sa daljinskim grejanjem nije bilo, jer je termoelektrana na vreme obezbedila dovoljne količine mazuta.

Snabdevanje gasom, za više od 22.000 domaćinstava odvija se normalno.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.