Heroj: Policajac porodio ženu u kolima

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj: Policajac porodio ženu u kolima

Pripadnik novosadske policije Ilija Đuran danas je na putu Novi Sad – Kać u automobilu porodio svoju suprugu Sofiju, saznaju Novine novosadske.

On je uspeo da svojom brzom reakcijom i uspešno obavljenim porođajem spase i život bebe, jer se umotala u pupčanu vrpcu.Do porođaja na otvorenom putu je došlo jer nisu uspeli da stignu do novosadskog Porodilišta na vreme, pa je ovaj policajac morao da parkira automobil i pomogne suprugi.Kako je potrvđeno Novinama novosadskim, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << porođaja mama Sofija i beba su primljeni u Porodilište i u dobrom su stanju, a otac Ilija je nakon toga otišao na redovan posao u policiju.Inače, ovo je Đuranovima četvrto dete.Izvor: Novinenovosadske

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac porodio suprugu u autu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2013

Policajac Ilija Đuran na putu Čurug-Novi Sad, u kolima je porodio suprugu Sofiju, pošto nisu mogli da stignu u porodilište na vreme.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.