Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Henkel gradi novu fabriku u Inđiji

INĐIJA - Kompanija Henkel Srbija najavila je da planira nastavak ulaganja u Srbiju izgradnjom fabrike fasadnih maltera u Inđiji u koju bi naredne godine trebalo da uloži od 15 do 20 miliona evra i zaposli oko 50 ljudi. "Planiramo da otvorimo fabriku koja će biti regionalni centar za proizvodnju fasadnih maltera za ceo Balkan, odnosno zemlje bivše Jugoslavije, Rumunuju, Bugarsku, ali i Mađarsku, Češku i Slovačku, što je tržište od više desetina miliona stanovnika", rekao je izvršni direktor Henkela Srbija Jovan Šarenac.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Henkel gradi novu fabriku u Inđiji

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Beograd -- Kompanija Henkel Srbija planira nastavak ulaganja izgradnjom fabrike fasadnih maltera u Inđiji u koju bi naredne godine trebalo da uloži 15 do 20 miliona evra...U fabrici bi trebalo da se zaposli oko 50 ljudi..."Planiramo da otvorimo fabriku koja će biti regionalni centar za proizvodnju...

Nastavak na B92...

HENKEL GRADI NOVU FABRIKU U INĐIJI

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

Kompanija Henkel Srbija planira nastavak ulaganja u Srbiju izgradnjom fabrike fasadnih maltera u Inđiji u koju bi naredne godine trebalo da uloži od 15 do 20 miliona evra i zaposli oko 50 ljudi..INĐIJA - Kompanija Henkel Srbija najavila je da planira nastavak ulaganja u Srbiju izgradnjom fabrike fasadnih...

Nastavak na Kurir...

Henkel gradi fabriku vrijednu 15-20 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 05.Mar.2012

INĐIJA, Kompanija Henkel Srbija planira nastavak ulaganja u Srbiju gradnjom fabrike fasadnih maltera u Inđiji, a u koju bi naredne godine trebalo da uloži 15 do 20 miliona evra i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.