Hapšenje zbog haranja vozova u Rakovici

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog haranja vozova u Rakovici

Beogradska policija, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je M.P.(1969) i S.R.(1974), a protiv još jedne osobe podneta je krivična prijavu u redovnom postupku.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Osumnjičeni se terete da su izvršili 18 krivičnih dela teška krađa tokom 2017. godine.

Prema nalazu policije, uhapšeni su na železničkom stajalištu u Rakovici nasilno skidali plombe sa kontejnera na kompoziciji vozova i iz njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oduzimali raznu tehničku, tekstilnu robu, sredstva za higijenu.

Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni M.P. i S.R. privedeni su nadležnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP Srbije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UHAPŠENI RAZBOJNICI Krali iz vozova tehničku, tekstilnu robu i sredstva za higijenu

Izvor: Blic, 14.Avg.2017

Pripadnici beogradske policije u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su M.P. (1969) i S.R. (1974), a protiv još jedne osobe podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja sumnje da su izvršili 18 krivičnih dela teška krađa...Osumnjičeni se terete da su, tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.