Hapšenje u Novom Sadu: Na gomili i snajperska puška

Izvor: Mondo, 08.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Novom Sadu: Na gomili i snajperska puška

Novosadski policajci su uhapsili Z. B. (47), zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštili su iz MUP Srbije.

Foto: Screenshot/Youtube/subroyal8 Ilustracija

Pretresom kuće Z.B., u okolini Novog Sada, policija je pronašla dva pištolja, jednu snajpersku i tri lovačke puške, kao i 265 komada municije različitog kalibra.

Hapšenje: "Oružar" u Leskovcu imao i snajper
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nelegalno oružje i municija su oduzeti, a Z. B. je određeno zadržavanje do 48 sati po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, keže se u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog nelegalnog oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2018

Novosadski policajci su uhapsili Z. B. (47), zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštili su iz MUP Srbije...Pretresom kuće Z.B., u okolini Novog Sada, policija je pronašla dva pištolja, jednu snajpersku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.