HUMANITARNI KONCERT U GAVEZU: Humano za Anu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANITARNI KONCERT U GAVEZU: Humano za Anu

Studenti Pejzažne arhitekture Šumarskog Fakulteta 31. maja organizuju humanitarni koncert radi prikupljanja novčanih sredstava za svoju koleginicu Anu Popović.

Ana Popović (20) boluje od tumora mekog tkiva na kičmi, a posle operacije 2006. godine uspela je da pobedi ovu bolest. Nakon 5 godina bezbrižnog života, tumor se ponovo vratio, a za njeno lečenje potrebno su terapije koje koštaju ukupno 15.000 evra.Pročitajte celu priču ovde.Svirka počinje u 19h (ne u 20h!), ulaz je 200 dinara. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je Ani. U klubu će biti postavljena kutija za prihode onih koji mogu i žele da ostave i više od cene ulaznice.Pozovite svoje prijatelje, poznanike, porodicu, podelite event, rasirite reč na fakultetima – Pomozimo Ani !Ukoliko ne možete prisustvovati dogadjaju, Ani možete pomoći uplatom na dinarski račun u UniCredit banci : 170 – 0010232922000 – 42 , na ime Ana Popović, Vlade Jovanović 4.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.