Grejalice za šatore povratnika u selu Žač

Izvor: Glas javnosti, Beta, 23.Okt.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejalice za šatore povratnika u selu Žač

PRIŠTINA - Komanda Kfora na Kosovu obezbedila je šest dizel grejalica za 18 srpskih povratničkih porodica koje žive u šest šatora u selu Žač kod Istoka, saopštila je kancelarija za odnose sa javnošću Kfora. Porodicama koje žive u šatorima od 18. marta predate su na korišćenje grejalice jačine 20 kilovolti, kako bi im se olakšali životni uslovi tokom zimskog perioda, dok im ne budu završene kuće.

Kako se u saopštenju navodi, Kfor očekuje od opštine Istok i kosovskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << institucija da obezbede neophodno gorivo za grejalice, jer će to dodatno poboljšati životne uslove povratnika. U potpuno razrušenom selu Zač izgradnju novih kuća za povratnike finansira Ministarstvo za povratak i zajednice u Vladi Kosova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.