Izvor: Glas javnosti, Beta, 12.Mar.2010, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska uprava tvrdi da je požar podmetnut

NOVI PAZAR - U Odeljenju za informisanje gradske uprave Novog Pazara tvrde da je požar u Osnovnoj školi "Rifat Burdžović Tršo" podmetnut.

U saopštenju se navodi da je nepoznati počinilac jutros oko četiri sata provalio u Osnovnu školu "Rifat Burdžović Tršo" i podmetnuo požar.

- Potpuno je uništeno oko 300 kvadratnih metara učionica i kancelarija direktora. Počinilac je odneo i hard-disk video-nadzora i nekoliko razrednih dnevnika - navodi se u saopštenju Odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za informisanje uprave Novog Pazara.

Dodaje se i da je gradonačelnik Meho Mahmutović skrenuo pažnju direktorima škola da je neophodna bolja zaštita objekata.

Istražni organi saopštili su jutros da su izgorele četiri učionice i dva kabineta i deo krovne konstrukcije, ali nisu naveli uzrok požara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.