Izvor: Glas javnosti, 22.Jan.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinska grupa Por širi poslovanje u Srbiji

BEČ - Austrijska građevinska grupa Por (PORR) planira da učestvuje na novim tenderima za gradnju autoputa na Koridoru 10 i u razvoju projekata zaštite životne sredine u Srbiji, izjavio je član Upravnog odnora te kompanije Valter Reckercugel. On je u razgovoru sa novinarima iz Srbije kazao da je Por u Srbiji uspešno realizovao projekat gradnje Mosta na Adi Cigalnliji u Beogradu, čija je ugovorena cena 120 miliona evra, a gradi i petlju za pristup mostu sa čukaričke strane, vrednu oko 70 miliona evra.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Por" širi poslovanje u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2012

BEČ -..Austrijska građevinska grupa Por (PORR) planira da učestvuje na novim tenderima za gradnju autoputa na Koridoru 10 i u razvoju projekata zaštite životne sredine u Srbiji, izjavio je član Upravnog odbora te kompanije Valter Rekercugel...On je u razgovoru sa novinarima iz Srbije kazao da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

“Por” širi poslovanje u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 22.Jan.2012

BEČ , Austrijska građevinska grupa Por (PORR) planira da učestvuje na novim tenderima za gradnju autoputa na Koridoru 10 i u razvoju projekata zaštite životne sredine u Srbiji, izjavio je ..

Nastavak na Capital.ba...

MOST NA ADI JE TEK POČETAK

Izvor: Kurir, 23.Jan.2012, 08:12

Karl-Hajnc Štraus, generalni direktor „Pora“, jedne od najvećih građevinskih kompanija u Evropi, posle izgradnje mosta preko Ade planira ozbiljne investicije u Srbiji. Uz najavu podizanja nove fabrike u Svilajncu, Štraus za Kurir otkriva šta sve ....BEOGRAD - Tek će da se zida...Karl-Hajnc...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.