Gori zgrada u Pirotu, spasavaju stanare

Izvor: Mondo, 15.Mar.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori zgrada u Pirotu, spasavaju stanare

U podrumu višespratnice u centru grada oko 14 sati izbio je požar iz sada nepoznatih razloga koji gase ekipe vatrogasaca.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Jedna od stanarki Dragica Živkovic posle akcije spasavanja kaže da je osetila dim u stanu, da nije znala šta se dešava.

"Otvorila sam vrata stana a hodnik je bio pun dima. Jako sa uznemirena. Ne znam sta bi bilo da nosu dosli vatrogasci", kaže Živkovićeva a prenosi "Alo".

Borka Jovanovic >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaže da čim je osetila dim je pozvala vatrogasce koji su došli veoma brzo.

"Stan i zgrada su prepuni dima. Vatrogasci su me spasili. Plašim se da ne izgori sve što imam u stanu. U zgradu ne može da se uđe od dima", kaže Jovanovićeva.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Požar u centru Pirota, u toku evakuacija stanara

Izvor: Blic, 15.Mar.2016

U podrumu višespratnice u centru Pirota, danas oko 14 sati izbio je požar koji gase ekipe vatrogasaca. U toku je evakuacija stanara iz stanova sa nizih spratova zgrade...Jedna od stanarki Dragica Živković posle akcije spasavanja kaže da je osetila dim u stanu, da nije znala šta se dešava...- Otvorila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.