Gebrejesus (SZO): Pandemija daleko od kraja

Izvor: Danas, 25.Okt.2021, 00:01

Gebrejesus (SZO): Pandemija daleko od kraja

Pandemija kovida-19 biće završena "kada svet odluči da je okonča", jer su sada dostupni "svi alati" za borbu protiv virusa, poručio je danas generalni sekretar Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Tedros Adhanom Gebrejesus i ponovio pozive na pravedniju raspodelu vakcina svim zemljama sveta, ocenivši da je "pandemija daleko od kraja".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pandemija neće biti gotova dok se u celom svetu ne okonča" Tedros: Sa blizu 50.000 preminulih nedeljno, pandemija kovida je daleko od kraja

Izvor: Blic, 25.Okt.2021

Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adenon Gebrejesus izjavio je da je pandemija kovida daleko od kraja.

Nastavak na Blic...

Tedros: Pandemija daleko od kraja, završiće se kada svijet to odluči

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2021

BERLIN - Pandemija virusa korona završiće se kada sve zemlje počnu da efikasno koriste dostupna sredstva u zdravstvu, izjavio je generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.