Gas curi iz cisterne u Ovči

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gas curi iz cisterne u Ovči

Na železničkoj stanici u Ovči jutros je došlo do curenja tečnog naftnog gasa iz cisterne, zbog čega je na tom delu pruge saobraćaj u prekidu, javio je RTS.

Na terenu su preventivno četiri vatrogasna vozila i 15 vatrogasaca. Kako navode na RTS, Železnice Srbije bi trebalo da isključe struju da bi se problem sanirao, a saobracja je prekinut na delu pruge od Ovče do Pančeva.Marić: Nema povređenih zbog curenja gasa Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Marić izjavio je Tanjugu da nije bilo povređenih kada je jutros oko šest časova došlo do curenja gasa TNG-a iz dve cisterne na železničkoj stanici u Ovči.Nema opasnosti, možda se neće pretakati gasZamenica načelnika Uprave za vanredne situacije u Beogradu Dragana Radosavljević izjavila je da nema opasnosti od curenja gasa TNG-a iz dve cisterne na železničkoj stanici u Ovči.Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.