Er Srbija  ponovo leti iz Niša

Izvor: RTS, 16.Jun.2020, 10:28

"Er Srbija" ponovo leti iz Niša

"Er Srbija" je danas u 08.20 časova, letom JU 1336 na relaciji Niš - Frankfurt (Han), ponovo uspostavila avio-saobraćaj sa Aerodroma "Konstantin Veliki". Očekivano je da se let iz Frankfurta vrati u 13.35 časova dok je let JU 1356 ka Nirnbergu planiran za 14.20, sa povratkom na niški aerodrom u 18.50 časova.
Dankan Nejsmit, generalni direktor "Er Srbije" kaže da su  veom zadovoljni što obnavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << letove iz Niša koji su od izuzetnog značaja za povezanost ovog dela Srbije. 

"Pored letova do Frankfurta (Han) i Nirnberga koji su počeli danas, kao što je i predviđeno, 'Er Srbija' planira da sa Aerodroma 'Konstantin Veliki' od 30. juna počne da leti do još tri destinacije," izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor "Er Srbije".
Nacionalna avio-kompanija je putnicima iz južne Srbije omogućila dodatnu pogodnost pa se od danas na let mogu prijaviti putem interneta. 
 
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija ponovo leti iz Niša, u junu normalizacija većine letova

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Niš -- Er Srbija je danas, 16. juna u 08:20 časova, letom JU 1336 na relaciji Niš - Frankfurt (Han), ponovo uspostavila avio-saobraćaj sa Aerodroma Konstantin Veliki...Očekivano je da se let iz Frankfurta vrati u 13:35 časova dok je let JU 1356 ka Nirnbergu planiran za 14:20, sa povratkom na niški...

Nastavak na B92...

Avioni "Er Srbije" ponovo lete iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jun.2020

Letom na relaciji Niš - Frankfurt (Han) u 08:20 nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" ponovo je uspostavila saobraćaj sa Aerodroma "Konstantin Veliki". Prema očekivanjima iz ove kompanije, let iz Frankfurta bi trebalo da se vrati na nišku vadušnu luku u 13:35, dok je let ka Nirnbergu planiran za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.