Elektronska prijava za registraciju vozila

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektronska prijava za registraciju vozila

NOVI SAD - Novosadska policija počeće od srede da sprovodi elektronsko zakazivanje termina za podnošenje zahteva za registraciju vozila, najavila je ta policijska uprava.

Termin može zakazati vlasnik vozila ili ovlašćeno lice u ime vlasnika, a prilikom dolaska u zakazano vreme neophodno je doneti sva potrebna dokumenta i dokaz o uplati takse, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da građani moraju da se registruju na portalu eUprave Republike Srbije, odnosno na sajtu www.euprava.gov.rs, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na čijoj početnoj strani je link za registraciju, gde je neophodno uneti ime i prezime, jedinstveni matični broj građana i adresu elektronske pošte.

Zamenik načelnika novosadske policije Stevan Krstić najavio je ranije da će policija imati razumevanja za građane koji, zbog štrajka policije, nisu mogli da registruju vozila.

Sramota, šta nam radi policija! Jel treba i kovertu da im gurnemo u đzep, ako konačno dođemo na red!!!?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.