Ekskluzivno: Džon Snou je živ!

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Apr.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Džon Snou je živ!

Euforija zvana “dugo nam je godinu dana da čekamo novu sezonu Igre prestola”, večeras se konačno završava. Nova, šesta sezona serije “Game of Thrones” emituje se večeras na kanalu HBO, što će oni srećnici koji plaćaju HBO, u Srbiji gledati u 3 sata posle ponoći.
 
Da li je neka druga serija imala ovakvu popularnost, teško je oceniti, jer sadašnji trenutak moramo meriti i onim što su nam donele društvene mreže, ali i sve ostale platforme.
 

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Tako je Spotify odlučio da pogodi koji ste lik iz serije tako što analizira vašu plejlistu.
 

 
Pored toga, možete da koristite i specijalizovanu tastaturu “Game of Quotes“, aplikacija je dostupna za iOS, koja vam omogućava da šaljete najbolje citate svih sezona kao poruku.
 

 
Tu je i sajt “A Song of Ice and Data” koji na osnovu različitih podataka programira koji lik će sledeti umreti u seriji.
 

 
Britanski sajt Betsafe ima posebnu listu veoma interesantnih opklada u vezi sa serijom.
 

 
Fanovi koji rade u britanskoj firmi RehabStudio dobili su slobodno jutro u ponedeljak, kako bi na miru svarili sve što se bude desilo u prvoj epizodi nove sezone. U ovoj firmi kažu da imaju velike fanove serije među zaposlenima, ali da su isto uradili i za seriju The Walking Dead.
 

 
Nije ni čudno da je TorrentFreak saopštio da je “Game of Thrones” najpiratizovanija serija ikada. Međutim, ono što svi iščekuju večeras jeste da li je Džon Snou, većini omiljeni lik u seriji, stvarno mrtav, jer se prethodna sezona završava tako što njega ubijaju. O tome se raspravljalo čitavih godinu dana, a svi glumci su više puta potvrdili da je on zaista mrtav. Čak je nekima i previše pitanja u vezi sa Džonom, što je i rekla glumica Mejsi Vilijams u jednom intervjuu.
 
Za kraj, dok iščekujemo novu sezonu, podsetite se kako izgledaju tizeri koji su opet mistični, kao i sve što se dešava u vezi sa Game of Thrones.
 

.

.
.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera šeste sezone„Igre prestola“ na mts TV

Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 13:20

Vest da krajem aprila ove godine počinje dugoočekivana šesta sezona najgledanije serije ikada „Igre prestola“, munjevitom brzinom je obišla celu zemaljsku kuglu i obradovala sve najvernijiei najstrpljivijie fanove. Odbrojavanje je završeno. Večeras, na radost svih ljubitelja ovog svetskog televizijskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.