EBACE 2014: Tango Six na najprestižnijem svetskom biz-jet sajmu

Izvor: TangoSix.rs, 05.Jun.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EBACE 2014: Tango Six na najprestižnijem svetskom biz-jet sajmu

 
BEOGRAD – EBACE 2014 održan je od 20. do 22. maja na dobro poznatoj Palexpo lokaciji u Ženevi. Četrnaesta edicija najprestižnijeg globalnog skupa biz-jet industrije donela je pregršt zanimljivih novosti i premijera. Kao i na svakom većem svetskom vazduhoplovnom sajmu, Tango Six je bio tamo.  

 
 
Posle pet godina recesije u industriji koja ne zna za uske profitne margine kao namučena putnička, stvari se polako popravljaju. Bombardier, Dassault i Gulftream >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << dominirali su, kao i prethodne godine, sa svojim ponudama u segmentu većih kabina i doleta, videli smo nekoliko zanimljivih premijera, upoznali, smo novi brend Textron Aviation (sada obuhvata Beechcraft, Cessnu i Hawker), pričali sa brojnim prodavcima, dilerima i vlasnicima.
 

 
 
U sledećih nekoliko dana prikazaćemo vam izveštaje o najatraktivnijim novinama, gledaćete video reportaže najzanimljivijih Dassault trimotora, priču o Eclipsu 550, obilazak enterijera najvećih ACJ letelica, videćete kako je Airbus organizovao prelet svog A350 radi demonstracije drastično manje emisije zvuka (lep feature za budući ACJ derivat), obilazak Embraera, Gulftreama i drugih korporativnih mlažnjaka koji su bili na statici. Videćete ekskluzivni intervju sa ljudima iz Inmarsata (satelitski servis koji je pomogao u istrazi leta MH370), novi Piagio Avanti i sve ostale ni malo skromno opremljene letelice u koje se smelo ući i prošetati kamerom.
 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.