Dvojica ranjena ispred kafane na Zrenjanincu!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica ranjena ispred kafane na Zrenjanincu!

U Beogradu su u toku noći dve osobe ranjene nožem, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena jedna osoba.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Oko 22.40 sati, nedaleko od jedne kafane na Zrenjaninskom putu, nožem su ranjena dva muškarca, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac, starosti 28 godina, zadobio je povrede u predelu stomaka i prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra, dok je drugi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nožem pretrpeo povrede ruke.

Isto na Zrenjaninskom putu, oko 23.10 časova, u nesreći je povređena žena pešak (52) i prevezena u Urgentni centar s povredama glave.

Odveo dete u vrtić, pa upucan sa sedam metaka!

Od hroničnih bolesnika, Hitnu pomoć su u toku noći pretežno zvali asmatičari i osobe s hipertenzijom.

Hitna pomoć je do 07.00 časova imala 109 intervencija, od kojih 25 na javnom mestu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica povredjena nožem tokom noći u Beogradu

Izvor: Beta, 02.Maj.2018

Dva mladića povredjena su nožem protekle noći na Zrenjaninskom putu u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić (28) zadobio povredu stomaka i da je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi mladić (27) zadobio...

Nastavak na Beta...

Nikšić: Razneto vozilo u pokretu!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2018

Dve osobe su ranjene u eksploziji automobila u pokretu u Trebješkoj ulici u Nikšiću u Crnoj Gori...Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija..Prema prvim informacijama, teže povrede zadobio je P.P. dok je D.D. lakše povređen...Automobil "reno senic" eksplodirao je u pokretu oko 10:30 u Trebješkoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.