Druga šansa za diplomu i zaposlenje

Izvor: Danas, 13.Jun.2011, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga šansa za diplomu i zaposlenje

U Studentskom odmaralištu „Radojka Lakić“ na Avali juče je počela obuka nastavnika iz osnovnih škola koji će od septembra držati nastavu osnovnog obrazovanja za odrasle, u okviru projekta „Druga šansa“. - Tokom juna i avgusta, u nekoliko gradova u Srbiji, direktori škola, nastavnici, pedagoški asistenti i stručni saradnici iz ukupno 40 osnovnih škola proći će program obuke za funkcionalno osnovno obrazovanje odraslih kako bi se adekvatno pripremili za rad sa odraslima od septembra. Obuke će pomoći nastavnicima osnovnih škola da savladaju osnovne andragoške veštine i učvrste motivaciju za rad sa odraslima - kaže za Danas Aleksandra Kokanović, pi-ar menadžer ovog projekta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obrazovanje odraslih i na selu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2011, 18:31

NOVI SAD -..Od sledeće školske godine u osnovnim školama u Srbiji trebalo bi da počne projekat "Druga šansa". Osobe starije od 15 godina, koje nemaju osnovno obrazovanje sada će moći da ga steknu, a da ne idu u grad. Jedno od sela u čijoj osnovnoj školi u oktobru počinje školska godina za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.